JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Întoarcerea executării silite. Sume reprezentând drepturi salariale. Conflict negativ de competenţă

5 iul. 2012
Vizualizari: 129
  • C. muncii: art. 256
  • Legea nr. 62/2011: art. 209

Motivele de fapt invocate în susținerea cererii de către reclamantă confirmă ipoteza că aceasta urmărește recuperarea unei sume, justificat de faptul că aceasta a fost plătită de două ori, și nicidecum că titlul executoriu în baza căruia s-a făcut plata sau actele de executare nu ar mai fi în ființă. Drept urmare, fiind un conflict între angajat și angajatorul său privind drepturile rezultate din desfășurarea raporturilor de muncă, prezenta cauză se judecă în primă instanță de tribunal.

(Curtea de Apel Cluj, s. I civ., decizia nr. 39 din 5 iulie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Întoarcerea executării silite. Sume reprezentând drepturi salariale. Conflict negativ de competență was last modified: noiembrie 15th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.