JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de mandat. Clauză de neconcurenţă. Nerespectarea clauzei. Consecinţe

14 iun. 2012
Vizualizari: 51

În cazul în care colaboratorul unei societăți care își desfășoară activitatea în domeniul brokeraj-ului în asigurări își încalcă obligația contractuală de a nu deține acțiuni sau părți sociale la alte societăți concurente acțiunea în daune formulată împotriva acestuia este întemeiată, neavând relevanță faptul că societățile înființate de colaborator nu ar fi desfășurat activități.

(I.C.C.J., secția a II-a civilă, decizia nr.3235 din 14 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de mandat. Clauză de neconcurență. Nerespectarea clauzei. Consecințe was last modified: februarie 4th, 2024 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.