JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de închiriere vs contract de cazare. Cotă TVA. Anularea deciziei de impunere

20 sept. 2017
Vizualizari: 72
  • Legea nr. 571/2003: art. 140 alin. (2) lit. f)
  • Legea nr. 571/2003: art. 141 alin. (2) lit. e)

Pentru a fi aplicabilă cota de TVA de 9% nu este suficient să se susțină și să se facă dovada că s-a încheiat un contract de cazare, ci este necesar ca acest contract de cazare să fie încheiat în cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu funcție similară. 

(Curtea de Apel București, secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal, decizia decizia nr. 3496 din 20 septembrie 2017)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Contract de închiriere vs contract de cazare. Cotă TVA. Anularea deciziei de impunere was last modified: aprilie 5th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.