Discursul domnului Eugen Hurubă de înmânare a Premiului „Traian Ionaşcu” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP pe anul 2016”

19 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 908

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamnelor și domnilor,

[…] În calitate de reprezentant, pe de o parte, al președintelui Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România, dl președinte Marius Morariu, și în al doilea rând de reprezentant al profesiei de executor judecătoresc, îmi, sau, mai bine spus, ne revine onoarea să înmânăm astăzi acest premiu unei extraordinare lucrări, în opinia noastră una din cele mai bune lucrări scrise în drept, în ultima, substanțială, parte – mă refer aici la cel puțin 30 de ani – o lucrare spectaculoasă, în două volume, coordonată în primul rând de cel mai mare procedurist al timpului, domnul profesor Viorel Ciobanu, despre care n-am să vorbesc, cu toate că îmi propusesem, pentru a nu știrbi frumoasele cuvinte pe care le-a rostit în amintirea domniei sale domnul Paul Pop – și de către profesorul Marian Nicolae.

Monitor Dosare

Pentru executorii judecătorești este o deosebită plăcere să participe la premierea unui tratat de Drept procesual civil, în mare măsură, întreaga activitate a executorilor judecătorești bazându-se pe reglementarea Codului de Procedură Civilă, și cu atât mai mult, fiind un instrument extraordinar în aplicarea Noului Cod de Procedură Civilă. Sunt convins că această lucrare nu lipsește de pe masa niciunuia dintre colegii mei, o lucrare de referință în materie […].

Conf. univ. dr. Eugen Hurubă, 
la Facultatea de Științe Economice,
Juridice și Administrative a Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș

Discursul domnului Eugen Hurubă de înmânare a Premiului „Traian Ionașcu” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP pe anul 2016” was last modified: decembrie 19th, 2017 by Eugen Hurubă
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter