185 de ani de avocatură în Bucureşti – Interviu cu av. dr. Dan Oancea

18 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 536
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu prilejul aniversării a 185 de ani de avocatură în București, domnul av. dr. Dan Oancea a acordat un interviu portalului Universul Juridic.

Summer Black Friday pe UJmag.ro

👍Vezi și: „Aniversarea a 185 de ani de avocatură în București”

185 de ani de avocatură în București – Interviu cu av. dr. Dan Oancea was last modified: octombrie 18th, 2016 by Dan Oancea
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Dan Oancea

Dan Oancea

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din București, membru al Comisiei Permanente a UNBR și al Consiliului UNBR. Este membru al Consiliului de Conducere al INPPA, al Consiliului Director al Uniunii Juriștilor din România și al Consiliului de Administrație al Institutului European din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter