Dan Oancea: „Apărarea apărării” este o preocupare reală

18 apr. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1326
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finalul Congresului Avocaților 2016, avocat dr. Dan OANCEA – consilier U.N.B.R., a remarcat faptul că tema „Apărarea apărării” continuă să rămână actuală.

Campanie Craciun UJmag 2020

Este o preocuparea reală, mai ales în condițiile în care corpul profesional nu se consideră foarte bine protejat prin legislația în materie, în special procesual penală” – a explicat avocat dr. Dan Oancea.

Domnia sa consideră că „Apărarea apărării” reclamă o serie de clarificări, dacă nu și modificări legislative, care să protejeze profesia de avocat pusă în slujba cetățeanului.

Dan Oancea: „Apărarea apărării” este o preocupare reală

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Dan Oancea: „Apărarea apărării” este o preocupare reală was last modified: mai 5th, 2016 by Dan Oancea

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter