[UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada martie-iunie 2021

8 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Update 8 aprilie 2021: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind candidații judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada martie-iunie 2021.

Tabelul poate fi vizualizat aici, iar anunțul privind completarea tabelului, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

  


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, în perioada martie-iunie 2021.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

CSM pune la dispoziție un număr de 177 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii.

Candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 2 aprilie 2021, la sediul Institutului Național al Magistraturii.

Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34.

De asemenea, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 12 aprilie 2021, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Proiectele se vor depune atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic, pe suport specific Stick USB. 

Concursul are următorul program:

– 18 aprilie 2021: testare psihologică – test scris;

– 20-25 aprilie 2021: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres;

– 10-19 mai 2021: susținerea proiectului;

– 23 mai 2021: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

– Anunțul privind concursul sau examenul pentru numirea de funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2020;

– Funcțiile de conducere de președinte si vicepreședinte de la curți de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii scoase la concurs;

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

– Tematica si bibliografia de concurs/examen;

– Calendar concurs;

– Cerere tip înscriere;

Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții.

Pentru vizualiza anunțul în integralitate, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 11 martie 2021

[UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada martie-iunie 2021 was last modified: aprilie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter