[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 11 martie 2021

12 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 184

Update 11 martie 2021: Ordinea de zi soluționată

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători din data de 11 martie 2021.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Numirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere, eliberare din funcție, prin pensionare;

− Validarea rezultatelor concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent de la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada noiembrie 2020-martie 2021, conform tabelului publicat la data de 3.03.2021.

− Aprobarea organizării concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcții de conducere la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii în perioada martie-iunie 2021, cu observațiile formulate în cadrul comisiei nr. 2 judecători/9.03.2021. 

Campanie Craciun UJmag 2020

− Aprobarea calendarului de desfășurare a concursului, conform anexei 1.

− Stabilirea posturilor de conducere vacante de președinte și vicepreședinte de la curți de apel, tribunale și judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs, cu includerea funcțiilor de conducere vacante până la data de 16.07.2021, inclusiv, mai puțin funcțiile de președinte al Judecătoriei Însurăței, respectiv vicepreședinte al Curții de Apel Brașov etc.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

  


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din data de 11 martie 2021, începând cu ora 10:00, care va trata:

− Numirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere, eliberare din funcție, prin pensionare;

− Validarea rezultatelor concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent de la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada noiembrie 2020 – martie 2021;

− Organizarea concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcții de conducere la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii;

− Sesizarea privind posibila afectare a imparțialității domnului judecător M.C.E., președintele Curții de Apel Constanța.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 9 martie 2021

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 11 martie 2021 was last modified: martie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter