Acţionarul secret şi societatea pe acţiuni de tip închis

11 apr. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1854

Despre

  • Legea nr. 31/1990 nu cuprinde o definiţie legală a societăţii pe acţiuni de tip deschis sau o definiţie legală a societăţii pe acţiuni de tip închis. Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.) defineşte societatea pe acţiuni de tip închis, prin art. 1.2 lit. k) din Ordinul nr. 3/1996, ca fiind societatea comercială pe acţiuni ale cărei documente constitutive prevăd restricţii privind libera transferabilitate a acţiunilor sale, interzic orice distribuire de valori mobi¬liare către public sau care nu îndeplineşte condiţiile stabilite pentru o societate deschisă ...

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Acționarul secret și societatea pe acțiuni de tip închis was last modified: aprilie 4th, 2018 by Flavius Moțu
Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter