JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Revendicarea bunurilor mobile trecute abuziv în proprietatea statului. Nedovedirea existenţei fizice a acestora. Consecinţe

20 apr. 2010
Vizualizari: 75
  • Legea nr. 10/2001: art. 6

Este lipsită de relevanță împrejurarea că, la momentul naționalizării bunurilor mobile solicitate prin notificare, s-a întocmit un proces verbal de predare-primire, în care s-a consemnat valoarea de inventar a utilajelor preluate, valoare în raport de care s-ar putea calcula despăgubiri bănești, câtă vreme dispozițiile Legii nr. 10/2001, republicate, nu prevăd posibilitatea acordării de măsuri reparatorii pentru bunurile ce nu mai existau la data notificării.

(I.C.C.J., secția civilă și de proprietate intelectuală, decizia nr. 2355 din 20 aprilie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Revendicarea bunurilor mobile trecute abuziv în proprietatea statului. Nedovedirea existenței fizice a acestora. Consecințe was last modified: august 20th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.