JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata de despăgubiri pentru pierderea imobilului, ulterior privatizării, prin retrocedare către foştii proprietari. Termen de prescripţie

10 mart. 2012
Vizualizari: 79
  • Legea nr. 137/2002
  • O.U.G. nr. 88/1997

Cum reclamanta nu a atacat un act de privatizare pentru a se aplica termenul de prescripție din legea specială și că acțiunea acesteia privește plata de despăgubiri pentru pierderea imobilului, ulterior privatizării prin retrocedare către foștii proprietari, termenul de prescripție este cel aplicabil acțiunilor de drept comun, adică termenul de trei ani prevăzut de art. 3 din Decretul nr. 167/1958.

(I.C.C.J., s. com., decizia nr. 1069 din 10 martie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata de despăgubiri pentru pierderea imobilului, ulterior privatizării, prin retrocedare către foștii proprietari. Termen de prescripție was last modified: iulie 29th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.