JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Natura juridică a hotărârii fostului Consiliu Popular de acceptare a unei donaţii

20 iun. 2012
Vizualizari: 78
  • Legea nr. 554/2004

Atâta timp cât prin decizia contestată Consiliul Popular al Județului Bistrița Năsăud și-a manifestat acordul în sensul acceptării unei donații private, este de observat că, prin actul atacat nu s-a acționat în regim de putere publică, ci s-a manifestat ca orice particular în exprimarea voinței de a încheia un act juridic eminamente civil, respectiv un contract de donație.

(Curtea de Apel Suceava, secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 3514 din 20 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Natura juridică a hotărârii fostului Consiliu Popular de acceptare a unei donații was last modified: decembrie 2nd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.