JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Fonduri europene. Evaluarea greșită a proiectului de către autoritatea de finanțare. Stabilirea unor limite de cheltuieli. Efecte asupra legalității constatării neregulii constând în depăşirea de către beneficiar a procentului aferent cheltuielilor de implementare a proiectului

30 oct. 2020
Vizualizari: 47
  • O.U.G. nr. 66/201: art. 2. alin. (1) lit. a)

În condițiile în care părțile contractului de finanțare nu împart riscul efectuării de cheltuieli neeligibile, acesta aparținând exclusiv beneficiarului, împrejurarea că prin contractul de finanțare au fost prevăzute limite de cheltuieli cu depășirea plafoanelor maximale stabilite în Ghidul solicitantului este lipsită de relevanță juridică asupra legalei constatări a neregulii reprezentată de depășirea de către beneficiar a procentului aferent cheltuielilor de implementare a proiectului.

(ICCJ, secția de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 5636 din 30 octombrie 2020)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Fonduri europene. Evaluarea greșită a proiectului de către autoritatea de finanțare. Stabilirea unor limite de cheltuieli. Efecte asupra legalității constatării neregulii constând în depășirea de către beneficiar a procentului aferent cheltuielilor de implementare a proiectului was last modified: noiembrie 21st, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.