JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Dezafectarea ulterioară a obiectivelor care au fost construite ca scop al exproprierii. Consecințe cu privire la acordarea măsurilor reparatorii

4 feb. 2011
Vizualizari: 96
  • Legea nr. 10/2001: art. 11 alin. (4)

Împrejurarea că, ulterior realizării scopului exproprierii, o parte din lucrări au fost dezafectate nu înlătură aplicarea art. 11 alin. (4) al Legii nr. 10/2001, deoarece aceste text legal nu face nici o distincție cu privire la modificarea ulterioară a destinației obiectivelor care au fost construite ca scop al exproprierii, iar „unde legea nu distinge, nici interpretul nu trebuie să distingă”.

(I.C.C.J., secția civilă și de proprietate intelectuală, decizia nr. 941 din 4 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Dezafectarea ulterioară a obiectivelor care au fost construite ca scop al exproprierii. Consecințe cu privire la acordarea măsurilor reparatorii was last modified: octombrie 29th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.