Contract de finanțare. Proces-verbal de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare

14 mart. 2022
Vizualizari: 141
  • Legea nr. 554/2004

Pentru a se constata calitatea de debitor a reclamantei, de natură a conduce la stabilirea unei creanțe bugetare în sarcina acesteia, în calitate de operator economic beneficiar al finanțării, este necesar ca abaterea, sub forma acțiunii sau omisiunii, să fie imputabilă acesteia, iar nu autorității de management. Or, potrivit celor expuse anterior, Curtea va observa că în cauză nu s-a făcut dovada celei mai mici culpe a reclamantei în obținerea finanțării, aceasta nefăcând altceva decât să respecte cadrul normativ aplicabil la data semnării contractului de finanțare și Instrucțiunile emanând de la AMPOSDRU.

(Î.C.C.J., secția  de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 3820 din 8 noiembrie 2019)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Contract de finanțare. Proces-verbal de constatare a neregulilor și de stabilire a creanțelor bugetare was last modified: martie 14th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.