Conf. univ. dr. Laura Maria Stănilă, ambasador pentru o zi în cadrul proiectului Tabăra Dulce

27 iul. 2023
Vizualizari: 160

Conf. univ. dr. Laura Maria Stănilă a ales să fie ambasadorul proiectului „Tabăra Dulce”, locul unde copiii cu autism, sindrom Down, și nu numai, își pot regăsi zâmbetul și bucuria.

Proiectul este susținut de oameni cu suflet mare și de ambasadori, a căror principală misiune este de a colecta o anumită sumă de bani care va fi folosită integral la construirea acestui tărâm de poveste, unde rănile sufletești ale multor familii vor putea fi alinate.

Conf. univ. dr. Laura Maria Stănilă ne transmite că Fără fapte, vorbele noastre sunt zadarnice, alături de un apel spre a ajuta și a fi aproape:

„Așadar, prieteni dragi, pentru 24 de ore, am ales să fiu ambasador pentru un proiect tare drag sufletului meu: Tabăra Dulce, un loc unde copiii cu autism, sindrom Down, și nu numai, își pot regăsi bucuria, tihna și prietenii.

Pentru că misiunea mea să fie încununată cu succes, trebuie să colectez, în campania mea de ambasador, un fond de 1000 RON, bani ce vor fi folosiți integral la construirea acestui loc de poveste, un tărâm al copilăriei în care cred cu tărie și despre care știu, încă de pe acum, că va vindeca rănile sufletești ale multor familii.

Timp de 24 de ore, inima mea va bate în ritmul inimilor părinților ce au copii speciali.

Pentru o zi, aș vrea să preiau puțin din poverile lor și să le transform în ale mele, pentru că sarcinile se poartă mai ușor atunci când se împart.

Voi lua asupra mea o parte din durerea, neputințele, amărăciunea și disperarea ce îi încearcă și voi încerca să le înăbuș tristețea prin determinare, dăruire, empatie și dragoste.

Timp de 24 de ore, mai mult ca niciodată, vă rog să îmi fiți aproape, donând și poate chiar alăturându-vă și voi campaniei, ca AMBASADORI PENTRU O ZI. 🤍

Contez pe fiecare dintre voi, astfel încât, împreună, să așezăm o cărămidă la cea mai frumoasă tabără din România: Tabăra DULCE, o tabără pentru copiii care cresc fără copilărie.

Cu speranță,
Laura❤️”

🤍 Puteți aduce un zâmbet pe fețele acestor copii greu încercați, printr-o donație pe care o puteți face accesând următorul link.

 

Conf. univ. dr. Laura Maria Stănilă, ambasador pentru o zi în cadrul proiectului Tabăra Dulce was last modified: iulie 27th, 2023 by Laura Maria Stănilă

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Laura Maria Stănilă

Laura Maria Stănilă

Este conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara.
A mai scris: