La Hexagon, componenta umană se situează înaintea probelor

26 mai 2016
Vizualizari: 2157
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timișoara, a urcat  anul acesta pe cea de-a treia poziție a  podiumului la Hexagon. Un rezultat bun, pe care anul viitor, cu siguranță vor încerca să-l îmbunătățească.

Am discutat cu unul dintre profesorii coordonatori ai echipei, lector avocat dr. Laura Stănilă, despre competiția din acest an, despre subiecte și complexitatea probelor, despre nopțile albe de la Hexagonul ieșean.

Avocat dr. Laura Stănilă  este pentru a patra oară prezentă la Hexagon, în calitate de profesor coordonator și remarcă faptul că întâlnirile cu profesorii din țară, la acest concurs, sunt extrem de plăcute. Componenta umană se situează pe primul loc, înaintea probelor” -ne-a spus lector avocat dr. Laura Stănilă.

Hexagonul este mai mult decât o competiție a celor mai buni studenți din țară, este și un antrenament foarte important pentru admiterea în profesiile liberale, iar acest fapt este dovedit de rezultatele obținute de foștii componenți ai echipelor de la Hexagon.

La Hexagon, componenta umană se situează înaintea probelor was last modified: mai 25th, 2016 by Laura Maria Stănilă

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Laura Maria Stănilă

Laura Maria Stănilă

Este conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara.
A mai scris: