JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Principiul ierarhiei normelor juridice. Indemnizaţia de hrană prevăzută într-un Acord colectiv de muncă. Noua legislaţie din materia salarizării personalului bugetar

24 nov. 2011
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 98
  • Legea nr. 330/2009
  • O.U.G. nr. 1/2010

Indemnizația de hrană prevăzută într-un Acord colectiv de muncă nu mai poate fi plătită dacă nu se regăsește reglementată în noua legislație din materia salarizării personalului bugetar, de la data la care aceasta din urmă a intrat în vigoare, fără ca această legislație să aibă însă efecte retroactive.

(Curtea de Apel Brașov, SCAF, decizia nr. 2634 din 24 noiembrie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Principiul ierarhiei normelor juridice. Indemnizația de hrană prevăzută într-un Acord colectiv de muncă. Noua legislație din materia salarizării personalului bugetar was last modified: iulie 28th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.