JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata despăgubirilor aferente imobilelor preluate în mod abuziv care nu au putut fi restituite în natură. Achitarea cu întârziere a sumei datorate. Despăgubiri

28 ian. 2010
Vizualizari: 48
  • C. civ.: art. 1073
  • C. civ.: art. 1088
  • Legea nr. 247/2005: Titlul VII
  • Legea nr. 554/2004: art. 20

Nu există temei legal în cuprinsul Titlului VII al Legii nr. 247/2005 cu modificările și completările ulterioare, pentru actualizarea valorii consemnate în titlul de despăgubire.

(I.C.C.J., secția de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 427 din 28 ianuarie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Plata despăgubirilor aferente imobilelor preluate în mod abuziv care nu au putut fi restituite în natură. Achitarea cu întârziere a sumei datorate. Despăgubiri was last modified: august 20th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.