JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de restituire formulată în baza Legii nr. 10/2001. Despăgubiri acordate de Statul german. Admisibilitatea cererii în despăgubiri

22 feb. 2012
Vizualizari: 116
  • Legea nr. 10/2001: art. 5

Câtă vreme între România și Germania nu s-a încheiat un acord privind reglementarea problemelor financiare în suspensie, persoana interesată este îndreptățită să beneficieze de prevederile Legii nr. 10/2001 referitoare la restituirea în natură sau la măsuri reparatorii prevăzute de această lege.

(Curtea de Apel Timișoara, s. I civ., decizia nr. 569 din 22 februarie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de restituire formulată în baza Legii nr. 10/2001. Despăgubiri acordate de Statul german. Admisibilitatea cererii în despăgubiri was last modified: august 15th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.