JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de intervenţie voluntară accesorie. Admisibilitatea ei într-un conflict individual de muncă

6 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 47
  • NCPC: art. 61 alin. (1) şi alin. (3)
  • NCPC: art. 64

Cererea de intervenție accesorie nu este inadmisibilă, de plano, în raporturile specifice de dreptul muncii, care fac obiectul acțiunii principale. Nu există o dispoziție legală expresă în acest sens. În cazul conflictelor de muncă se impune a fi stabilit, în concret, dacă un terț justifică un interes personal și actual pentru a interveni în litigiul dintre salariat și angajator, respectiv într-o contestație formulată de salariat împotriva deciziei de sancționare disciplinară, emisă de către angajator.

(Curtea de Apel Timișoara, secția litigii de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 902 din 6 iulie 2016)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de intervenție voluntară accesorie. Admisibilitatea ei într-un conflict individual de muncă was last modified: mai 18th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.