JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Acordarea cheltuielilor de judecată în măsura în care s a depus la dosar cererea de renunţare la judecată după comunicarea acţiunii

1 nov. 2018
Vizualizari: 24
  • Cod de procedură civilă: art. 406 alin. (1) (3)

Întrucât cererea de renunțare la judecată s a depus la dosar doar după data la care intimatei i a fost comunicată acțiunea, după data la care aceasta a depus la dosar întâmpinare, în mod corect instanța de fond, în aplicarea dispozițiilor art. 406 alin. (3) C. pr. civ. a obligat reclamanta la plata parțială a cheltuielilor de judecată, având în vedere gradul redus de complexitate a cauzei.

(Curtea de Apel Oradea, Secția I a civilă, decizia civilă nr. 201 din 1 noiembrie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Acordarea cheltuielilor de judecată în măsura în care s a depus la dosar cererea de renunțare la judecată după comunicarea acțiunii was last modified: decembrie 29th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.