Discursul domnului Sorin Petre în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

6 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 327

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicoale Cîrstea: Îl voi invita pe dl Sorin Petre, prim-vicepreședinte ANEVAR.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Sorin Petre: Bună seara. Îmi face deosebită plăcere să reprezint ANEVAR la acest eveniment. Profit de această ocazie să vă transmit salutul evaluatorilor și al conducerii ANEVAR pentru evenimentul pe care-l aniversați astăzi. Noi, ca evaluatori, colaborăm cu practicienii în insolvență încă de la începutul acestei profesii, deci de acum 20 de ani, și vă promitem că vom continua această colaborare și chiar o vom dezvolta în continuare. La mulți ani încă o dată și o seară plăcută!

Nicolae Cîrstea: Vă mulțumim. Cred că profesia de practician în insolvență din România are cele mai strânse relații cu Republica Moldova. Am apreciat asta de câțiva ani – întotdeauna ați avut o delegație importantă din Republica Moldova la evenimentele dumneavoastră din România; întotdeauna o delegație importantă din România a participat la congresul și la evenimentele din Republica Moldova – este un lucru de felicitat. Iată, până la unirea mare, spunea cineva, ar trebui să facem unirea mică.

 

Discursul domnului Sorin Petre în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: iunie 6th, 2019 by Sorin Petre
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter