Discursul domnului Sorin Petre în cadrul Congresului UNPIR 2018

13 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1067
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mulțumesc, domnule președinte!

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Îmi face o deosebită plăcere să reprezint ANEVAR-ul la această întâlnire, mai ales că ne aflăm într-un cadru mai diferit.

Ce aș vrea să subliniez: evaluarea prezintă un rol important în multe domenii de activitate și cred că în cadrul procesului de insolvență reprezintă un element-cheie, de care depinde, în mare măsură, procesul de insolvență ulterior evaluării. Lucrul acesta cred că este recunoscut și prin faptul că, dacă nu mă înșel, Codul insolvenței este unul din primele documente în care se menționează profesia de evaluator autorizat ANEVAR, care să fie utilizat în procesul de insolvență.

Ca reprezentant ANEVAR: nouă ne face mare plăcere să avem practicieni în insolvență, să ne recunoască profesia.

👍Vezi deschiderea Congresului UNPIR – 25 mai 2018

Vă asigur că ANEVAR are pârghiile necesare pentru a desfășura activitatea de evaluare într-o manieră profesionistă, avem standarde de evaluare prin care adunăm cele mai bune practici interne și internaționale, pentru evaluarea tuturor sau aproape tuturor tipurilor de active – tangibile, intangibile, financiare și întreprinderi – și ne preocupăm să fim permanent în legătură cu modificările atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, legate de cele mai bune practici și metode de evaluare.

În acest sens, colaborăm cu colegii practicieni în insolvență, să pregătim un document, un ghid care să fie specific activității de evaluare pentru insolvență. Metode de evaluare pentru toate activele sunt deja în standardele de evaluare, dar ceva specific procesului de insolvență credem că trebuie să fie cumva implementat, astfel încât să avem o abordare comună în astfel de situații.

Vă mulțumesc încă o dată pentru invitație și vă urez succes la lucrările Congresului!

Sorin Petre,

Prim-vicepreședinte ANEVAR

👍Vezi și: Discursul domnului Robert Cazanciuc în cadrul Congresului UNPIR 2018

Discursul domnului Sorin Petre în cadrul Congresului UNPIR 2018 was last modified: iunie 15th, 2018 by Sorin Petre
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter