Alocuțiunea domnului Sorin Petre în cadrul EMISIUNII TV „LEGAL POINT” 78 – ediție specială cu ocazia Congresului UNPIR 2018

19 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 453

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În cadrul EMISIUNII TV „LEGAL POINT” 78 – ediție specială cu ocazia Congresului UNPIR 2018, din data de 25 mai 2018, domnul Sorin Petre a dezvoltat unele chestiuni cuprinse în discursul dumnealui de la Congresul UNPIR 2018.

De asemenea, în calitate de prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România, domnul Sorin Petre a fost întrebat de către realizatorul emisiunii, domnul Nicolae Cîrstea, despre cum este colaborarea ANEVAR cu UNPIR și care sunt lucrurile bune care s-au născut din această colaborare.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

👍Vezi aici EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 78 – Congresul UNPIR 2018

Astfel, domnul Sorin Petre a susținut următoarea alocuțiune:

„Aș zice că e normal să se întâmple așa ceva, pentru că obiectivul final al unui proces de insolvență constă în maximizarea valorii pentru creditorii societății. Ca să maximizezi valoarea, trebuie să știi care e valoarea, care sunt factorii care creează valoare, care generează valoare pentru societatea chiar aflată în insolvență.

Am avut o colaborare foarte bună cu UNPIR. Lucrăm la pregătirea unui ghid de evaluare, care să fie specific activității de insolvență, astfel încât să încercăm să uniformizăm, cumva, procedurile, inclusiv pe partea de evaluare, și să ajutăm la eficientizarea procesului de insolvență.

Ca asociație, ANEVAR este preocupată să dezvolte standarde de evaluare – și avem standarde pentru evaluarea, aș zice, majorității tipurilor de active, tangibile, intangibile, tot ce ar putea avea o societate în patrimoniu, iar aceste standarde se bazează pe practica internațională, practica europeană, cele mai aplicate metodologii.

Deci, este normal să colaborăm cu Uniunea Practicienilor în Insolvență, este normal să încercăm să dezvoltăm niște standarde de evaluare care să ajute practicienii în insolvență”.

 

Pentru a vedea EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 78 – Congresul UNPIR 2018, click aici:

Alocuțiunea domnului Sorin Petre în cadrul EMISIUNII TV „LEGAL POINT” 78 – ediție specială cu ocazia Congresului UNPIR 2018 was last modified: iunie 21st, 2018 by Sorin Petre
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter