De la „dreptul de administrare operativă directă” la „dreptul de administrare” în reglementarea noului Cod civil: ubi cessat ratio legis, ibi cessat lex

23 mart. 2017
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3469

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

De la „dreptul de administrare operativă directă” la „dreptul de administrare” în reglementarea noului Cod civil: ubi cessat ratio legis, ibi cessat lex was last modified: martie 22nd, 2017 by Florina Popa
Original Black Friday pe UJmag.ro!
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Florina Popa

Florina Popa

Este lector universitar doctor la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Universitatea de Vest din Timişoara, avocat în Baroul Timiș și arbitru al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Timișoara.
A mai scris:
Flaminia Stârc-Meclejan

Flaminia Stârc-Meclejan

Este Avocat în cadrul Baroului Timiș, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității de Vest đin Timișoara.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter