Situația concediului de odihnă în cazul transferului magistraților. Aspecte generale referitoare la transferul angajaților

5 apr. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 870
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Situația concediului de odihnă în cazul transferului magistraților. Aspecte generale referitoare la transferul angajaților was last modified: aprilie 4th, 2018 by Radu Ștefan Pătru

Vă recomandăm:

Despre autor:

Radu Ștefan Pătru

Radu Ștefan Pătru

Este doctor în drept, lector universitar în cadrul Departamentului Drept, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune – Academia de Studii Economice din București, titular la disciplinele Dreptul muncii și Dreptul afacerilor, desfășurând și activitate de consultanță în special în domeniul dreptului muncii.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter