Observaţii şi comentarii cu privire la Contractul colectiv de muncă încheiat la nivel de grup de unităţi din Ministerul Afacerilor Interne

24 mai 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1380
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Observații și comentarii cu privire la Contractul colectiv de muncă încheiat la nivel de grup de unități din Ministerul Afacerilor Interne was last modified: mai 23rd, 2017 by Radu Ștefan Pătru
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autori:

Radu Ștefan Pătru

Radu Ștefan Pătru

Este doctor în drept, lector universitar în cadrul Departamentului Drept, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune – Academia de Studii Economice din București, titular la disciplinele Dreptul muncii și Dreptul afacerilor, desfășurând și activitate de consultanță în special în domeniul dreptului muncii.
A mai scris:
Aurelian Gabriel Uluitu

Aurelian Gabriel Uluitu

Este avocat în cadrul Baroului București, cadru didactic universitar și preşedinte al Senatului Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter