O.U.G privind completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – PROIECT

24 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 676

Despre

  • Restabilirea facilităților fiscale
  • Veteranii de război, văduvele de război, persoanele fizice prevăzute la art. 1 al Decretului-lege nr. 118/1990

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 23 august 2016, Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a dat publicității Proiectul O.U.G. privind completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

Conform, noului Cod fiscal, aprobat prin Legea nr. 227/2015, în vigoare de la 1 ianuarie 2016, pentru clădirile, terenurile și mijloacele de transport deținute în comun cu soții/soțiile persoanelor fizice din categoriile amintite, facilitățile nu se aplică și pentru cota-parte din dreptul de proprietate pe care o deține soțul/soția persoanei fizice eligibile.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Prin respectivul act normativ, MFP dorește restabilirea facilităților fiscale de care veteranii de război, văduvele de război, persoanele fizice prevăzute la art. 1 al Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicat, cu modificările și completările ulterioare, precum și în alte legi.

Sursa informației

O.U.G privind completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – PROIECT was last modified: august 24th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter