MF. Proiect: H.G. privind modificarea H.G. nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor

15 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 80

Ministerul Finanțelor (MF) a supus dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului (12 noiembrie 2021), pe adresa de e-mail: [email protected].

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale Ordinului:

Art. I. – Hotărârea Guvernului nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 714 din 30 septembrie 2014, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

La anexa nr. 2 articolul 6, alineatul (1) se modifică și va avea următorul cuprins:

„(1) Ministerul Finanțelor verifică și evaluează, conform art. 4, cererea de acord pentru finanțare însoțită de documentele justificative prevăzute la art. 3, în termen de 60 de zile lucrătoare de la data înregistrării acesteia la Ministerul Finanțelor”.

Inteligența artificială în materie penală

Art. II. – Prevederile art. I se aplică și pentru cererile de acord pentru finanțare aflate în curs de soluționare la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Art. III. – Hotărârea Guvernului nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 704 din 30 septembrie 2014, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu modificările aduse prin prezenta hotărâre se va republica în Monitorul Oficial al României, partea I.

Pentru mai multe detalii referitoare la proiect și la nota de fundamentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MF. Proiect: Ordin pentru aprobarea specificațiilor tehnice și de utilizare a elementelor de bază ale facturii electronice

MF. Proiect: H.G. privind modificarea H.G. nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor was last modified: noiembrie 15th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter