MF. Proiect: Ordin pentru aprobarea specificațiilor tehnice și de utilizare a elementelor de bază ale facturii electronice

27 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 90

Potrivit paginii oficiale (www.mfinante.gov.ro), Ministerul Finanțelor (MF) a supus dezbaterii publice Proiectul de Ordin pentru aprobarea specificațiilor tehnice și de utilizare a elementelor de bază ale facturii electronice – RO_CIUS – și regulile operaționale specifice aplicabile la nivel național.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului (27 octombrie 2021), pe adresa de e-mail: [email protected].

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale Ordinului:

Art.1 – Se aprobă specificațiile tehnice și de utilizare a elementelor de bază ale facturii electronice – RO_CIUS – și regulile operaționale specifice aplicabile la nivel național, prevăzute în Anexa care face parte din prezentul ordin.

Art. 2 Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.”

Pentru mai multe detalii referitoare la proiect, anexă și la referatul de aprobare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Sursa informației

🔔Vezi și MF. Proiect: O.U.G. pentru modificarea articolului unic din O.U.G. nr. 51/2021 privind prorogarea termenelor prevăzute la art. II pct. 9 și art. III din Legea nr. 295/2020 pentru modificarea Codului fiscal

MF. Proiect: Ordin pentru aprobarea specificațiilor tehnice și de utilizare a elementelor de bază ale facturii electronice was last modified: octombrie 27th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter