JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Renunțarea la judecată. Mandat special

1 aug. 2017
Vizualizari: 128
  • NCPC: art. 406

Împrejurarea că intimata-reclamantă la termenul când au fost discutate cererile de renunțare la judecata recursului, a fost reprezentată de avocat, nu poate echivala cu exprimarea acordului expres ai acesteia cu privire la cererile de renunțare la judecata recursului, în lipsa unui mandat special acordat în acest sens.

(I.C.C.J., s. I civ., decizia nr. 1200 din 1 august 2017)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Renunțarea la judecată. Mandat special was last modified: martie 29th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.