JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Reîncadrare pe post ca urmare a absolvirii unor studii

11 sept. 2012
Vizualizari: 133
  • Legea nr. 284/2010: art. 26 alin. (3)
  • Legea nr. 63/2011: art. 2 alin. (4)

În mod greșit a apreciat instanța de fond că, în speță, este incident art. 26 alin. (3) din Legea nr. 284/2010. Nu este vorba despre o promovare, în sensul arătat de acest text de lege, ci de o reîncadrare pe post, datorită absolvirii unor studii.

Curtea de Apel Târgu Mureș, secția I civilă, de muncă și asigurări sociale,decizia nr. 1365 din 11 septembrie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Reîncadrare pe post ca urmare a absolvirii unor studii was last modified: iunie 24th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.