JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Natura juridică a raportului de control întocmit de Casa de Asigurări de Sănătate la un spital cu care se află în relaţie contractuală. Competenţă de soluţionare

3 iun. 2019
Vizualizari: 94
  • Legea nr. 95/2006: art. 255

Natura juridică a raportului de control întocmit de Casa de Asigurări de Sănătate la un spital cu care se află în relație contractuală. Aptitudinea raportului de a produce efecte juridice și natura juridică trebuie analizată în funcție de conținutul său concret și de măsurile impuse.
Necompetența instanței judecătorești în prezența unei convenții arbitrale.

(Curtea de Apel Craiova, Decizia nr. 1374 de la 03 Iunie 2019 – Secția contencios administrativ și fiscal)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Natura juridică a raportului de control întocmit de Casa de Asigurări de Sănătate la un spital cu care se află în relație contractuală. Competență de soluționare was last modified: decembrie 28th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.