JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Imobile preluate în mod abuziv. Reevaluarea conţinutului notificării. Inadmisibilitate

18 feb. 2010
Vizualizari: 49
  • Legea nr. 10/2001: art. 22

Ideea reevaluarii conținutului notificării expediate catre unitatea detinatoare, nu poate fi primita, întrucât, faptul ca legea, din necesitatea impunerii și derulării unei proceduri clare si coerente, a statuat in sensul stabilirii precise a obiectului de reglementare, a modalităților de reparație civila, a clarificarii semnificației juridice a termenilor si noțiunilor, a conținutului cererilor de restituire, nu are nici o relevanta asupra obligației concrete ce revine notificatorului de a formula o cerere clara sub aspectul obiectului pe care il vizeaza.

(I.C.C.J., secța civilă și de proprietate intelectuală, decizia nr. 1028 din 18 februarie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Imobile preluate în mod abuziv. Reevaluarea conținutului notificării. Inadmisibilitate was last modified: august 23rd, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.