JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Formarea profesională. Suportarea cheltuielilor de pregătire profesională

14 feb. 2011
Vizualizari: 175
  • C. muncii: art. 193-195

Prevederile legale nu interzic încheierea între părțile raportului de muncă a unor acte adiționale la contractul individual de muncă, care să prevadă obligația salariatului ce a beneficiat de cursuri de formare profesională, cu o durată mai mică de 60 de zile, de a munci pentru angajatorul ce a suportat asemenea cheltuieli.

(Curtea de Apel Alba Iulia, s. conflicte de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 332 din 14 februarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Formarea profesională. Suportarea cheltuielilor de pregătire profesională was last modified: august 2nd, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.