JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Finanțare nerambursabilă acordată sub forma ajutorului de stat. Decizie de recuperare pentru pretinsa neîndeplinire a condiției finanțării constând în încheierea de contracte comerciale care să asigure un anumit nivel al cifrei de afaceri. Nelegalitate

30 mart. 2022
Vizualizari: 42
  • HG nr. 1.680/2018: art. 15 alin. (1)
  • Ordinul MFP nr. 1.133/2008: art. 27
  • Ordinul MFP nr. 1.133/2008: art.13
  • OUG. nr. 85/2008: art. 6

Pentru a emite o decizie de recuperare a ajutorului de stat, MFP ar fi trebuit să dovedească existența unei omisiuni a reclamantei de a folosi toate mijloacele necesare pentru atingerea unui anume rezultat. O astfel de omisiune nu a fost dovedită în prezenta cauză, reclamanta întreprinzând cu diligentă toate demersurile necesare în vederea susținerii prognozei cifrei de afaceri, făcând inclusiv dovada faptului că avea deja adjudecate contractele ce urmau să susțină valoarea cifrei de afaceri prognozate prin Studiul Tehnico-Economic.

(ICCJ, secția de contencios administrativ și fiscal, decizia nr. 1963 din 30 martie 2022)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Finanțare nerambursabilă acordată sub forma ajutorului de stat. Decizie de recuperare pentru pretinsa neîndeplinire a condiției finanțării constând în încheierea de contracte comerciale care să asigure un anumit nivel al cifrei de afaceri. Nelegalitate was last modified: noiembrie 18th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.