JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Despăgubiri în caz de eroare judiciară

14 iun. 2012
Vizualizari: 149
  • C. proc. pen.: art. 504 alin. (1)

În mod legal prima instanță a stabilit faptul că textul legal invocat de reclamant, art. 504 C. proc. pen., nu este aplicabil în cauză, întrucât nu a existat o condamnare a reclamantului pentru fapta de săvârșirea căreia a fost acuzat, urmată de o achitare în altă procedură judiciară. Reclamantul a fost achitat în cursul procesului penal în fața primei instanțe și în căile de atac.

(Curtea de Apel Târgu Mureș, secția I civilă, decizia nr. 1001 din 14 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Despăgubiri în caz de eroare judiciară was last modified: noiembrie 30th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.