JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Criticarea în recurs a cuantumul cheltuielilor de judecată acordate la fond. Netemeinicie sau nelegalitate

6 iun. 2018
Vizualizari: 119
  • NCPC: art. 497

În calea de atac a recursului, instanța supremă nu poate aprecia asupra cuantumului cheltuielilor de judecată acordate în fața instanței de fond, întrucât constituie motiv de netemeinicie, iar nu de nelegalitate a deciziei atacate.

(I.C.C.J., s. a II-a civ., decizia nr. 2476 din 6 iunie 2018)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Criticarea în recurs a cuantumul cheltuielilor de judecată acordate la fond. Netemeinicie sau nelegalitate was last modified: iulie 10th, 2022 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.