JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de modificare a componenţei comitetului creditorilor. Situaţie de blocaj datorată refuzului creditorului majoritar de a se vota în comitet

9 mart. 2010
Vizualizari: 70
  • Legea nr. 85/2006: art. 11

Judecătorul-sindic legal sesizat are competenta sa soluționeze orice problema în scopul bunului mers al procedurii de insolvență și în principal cele care implica depășirea situațiilor de blocaj pe care legiuitorul nu le-a anticipat. Un asemenea blocaj este și situația în care se manifestă poziția creditoarei de a refuza exprimarea unui punct de vedere (în sensul admiterii sau respingerii), care blochează activitatea comitetului creditorilor și contravine bunului mers al procedurii, iar în final chiar intereselor creditorilor.

(Curtea de Apel Cluj, secția comercială, și de contencios administrativ, decizia nr. 586 din 9 martie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de modificare a componenței comitetului creditorilor. Situație de blocaj datorată refuzului creditorului majoritar de a se vota în comitet was last modified: august 27th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.