Florin Petroșel: Un congres productiv pentru viitorul Casei de Asigurări a Avocaților din România

15 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1927
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finalul Congresului Avocaților, avocat dr. Florin Petroșel, președintele Casei de Asigurări a Avocaților din România s-a declarat mulțumit de rezultatele dezbaterilor, arătând că s-au discutat foarte multe probleme presante pentru activitatea avocațială din România, jumătate din timpul dezbaterilor fiind alocat problemelor concrete ale Casei de Asigurări. „Este unul dintre congresele cele mai productive” – a susținut președintele Casei de Asigurări a Avocaților din România.

Avocat dr. Florin Petroșel a apreciat faptul că discuțiile s-au concretizat în rezoluții importante pentru viitorul Casei de Asigurări a Avocaților din România.

Noutatea o reprezintă constituirea la nivelul Consiliului Uniunii a unei comisii care va analiza toate posibilitățile de investiții pe care le-a avut Casa de Asigurări a Avocaților și, în paralel,  crearea unui mecanism de evaluare a acestor posibilități, tocmai pentru a se ajunge la un moment dat la posibilitatea ca și avocații să poată investi fondurile Casei în afaceri profitabile” – a adăugat președintele Casei de Asigurări a Avocaților din România.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Florin Petroșel: Un congres productiv pentru viitorul Casei de Asigurări a Avocaților din România was last modified: mai 5th, 2016 by Florin Petroșel

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter