Discursul domnului Robert Șova în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

5 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 573
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Robert Șova: Dle președinte, dragi colegi, bună seara! Mulțumim pentru invitație. Am să fiu foarte scurt. Permiteți-mi ca, din partea profesiei contabile, să vă urăm la mulți ani, să aveți parte de o dezvoltare a profesiei la fel de fructuoasă precum ați avut-o până acum și, de ce nu, să ne regăsim în posturi în care să colaborăm mai bine cele două profesii. Avem foarte multe platforme comune pe care putem colabora, încă neexploatate, dar cred eu că în viitorul apropiat, cu siguranță, le vom exploata. Încă o dată, felicitări și la mulți ani!

Nicolae Cîrstea: Mulțumim, dle președinte. Am apreciat întotdeauna legătura foarte strânsă pe care o aveți cu practicienii în insolvență și am constatat-o în acești ani, de când sunt, la rândul meu, mai apropiat de profesie.

 

Discursul domnului Robert Șova în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: iunie 5th, 2019 by Robert Aurelian Șova

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter