Discursul domnului Robert Aurelian Șova în cadrul Congresului UNPIR 2018

4 iun. 2018
Vizualizari: 2287
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnule președinte, onorat prezidiu, stimați invitați, dragi colegi, bună ziua și bine v-am găsit!

Am să încep prin a vă spune că sunt un pic invidios pentru că ați avut această idee genială – spun eu – de a organiza un congres într-o atmosferă care să destindă modul de colaborare și cred că, în fapt, rolul unui organism profesional este să creeze o comunitate și prin astfel de măsuri, în care renunțăm un pic la etichetă, la rigoare, în ceea ce privește modul de așezare, de a colabora și de a vorbi. Cred că este un prim pas în a face, să spunem, ca în cadrul fiecărei profesii, acest simțământ de apartenență la o comunitate să fie din ce în ce mai mult prezent.

👍Vezi deschiderea Congresului UNPIR – 25 mai 2018

În ceea ce privește colaborarea pe care corpul nostru profesional – al experților contabili – o are cu UNPIR-ul, este una evidentă, mai ales că, vrem, nu vrem, probabil în anumite zone (n.n. profesionale) activitatea noastră intră într-o arie comună și cred că este bine să colaborăm pentru a găsi cele mai bune soluții, în interesul nostru, al tuturor.

Vă doresc să aveți un Congres cu multe rezultate, scurt și la obiect și, bineînțeles, așteptăm să discutăm într-un cadru mai puțin formal, de fapt informal, mai târziu.

Încă o dată, mulțumesc de invitație și mult succes!

Robert Aurelian Șova,

Președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR)

👍Vezi și: Discursul domnului Adrian Vascu în cadrul Congresului UNPIR 2018

Discursul domnului Robert Aurelian Șova în cadrul Congresului UNPIR 2018 was last modified: iunie 18th, 2018 by Robert Aurelian Șova

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice