Deși efortul necesar pentru organizarea Hexagonului este unul destul de mare, beneficiile sunt pe măsură

28 mai 2016
4 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 54 voturi, medie: 3,25 din 5 (4 votes, average: 3,25 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 628
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Andra Iftimiei, asist. univ. dr. al Facultății de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, consideră că deși efortul necesar pentru organizare este unul destul de mare, beneficiile sunt pe măsură: relațiile care se stabilesc între cadrele didactice, între studenți, precum și proiectele care pot lua naștere din această conjunctură.

Brașov: Conferința GDPR în profesiile liberale, instituții și companii

Cu privire la beneficiile Hexagonului pentru participanți, studenții care au făcut pregătire pentru Hexagon mărturiseau că îi ajută foarte mult pentru pregătirea pentru admiterea în profesiile liberale.

Doamna profesor consideră prielnică introducerea unei noi probe, ce de drept constituțional. Studiul aprofundat al jurisprudenței Curții Constituționale nu poate decât să reflecte o nouă lumină asupra codurilor.

Deși efortul necesar pentru organizarea Hexagonului este unul destul de mare, beneficiile sunt pe măsură was last modified: mai 27th, 2016 by Andra Iftimiei
0 Shares

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter