[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 26 noiembrie 2020

26 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 127
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 26 noiembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători din data de 26 noiembrie 2020.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– Numirea în funcții de conducere, delagare/prelungire delagare în funcție de conducere, eliberarea din funcție, prin pensionare etc.

– Suplimentarea locurilor pentru promovarea pe loc curte de apel pentru toți candidații care au obținut medii egale cu cea a ultimului candidat admis, respectiv:
– drept administrativ și drept financiar și fiscal – 1 loc
– drept civil – 1 loc
– drept comercial – 2 locuri
– dreptul muncii – 2 locuri
– drept penal – 1 loc

– Validarea rezultatelor concursului de promovare în funcții de execuție pe loc a judecătorilor desfășurat la data de 25 octombrie 2020 și promovarea pe loc în grad profesional imediat superior a candidaților declarați admiși, începând cu data de 01.01.2021.

Ordinea de zi soluționata poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din 26 noiembrie 2020, ce va avea loc la ora 10:00 și va trata:

– Numirea în funcții de conducere, delagare/prelungire delagare în funcție de conducere, eliberarea din funcție, prin pensionare etc.

– Validarea rezultatelor concursului de promovare în funcții de execuție pe loc a judecătorilor, desfășurat la data de 25 octombrie 2020.

 

Ordinea de zi poate fi vizualizată aici.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Subiecte/Barem/Depunere contestații] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 26 noiembrie 2020 was last modified: noiembrie 26th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter