[UPDATE: Probă testare psihologică] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020

23 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 239

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 octombrie 2020: Anunț privind desfășurarea probei constând în testare psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind desfășurarea probei constând în testare psihologică, evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Conform anunțului, proba va consta în aplicarea unui test scris și susținerea unui interviu.

Testul scris va avea loc în data de 25 octombrie 2020, în două serii, ora 9:00- Seria I și ora 13:00 – Seria II, la sediul Facultății de drept – Universitatea București.

Interviul în fața comisiei de psihologi va fi susținut în perioada 27 octombrie-1 noiembrie 2020, la sediul CSM.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 23 octombrie 2020: Tabelul final al candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un tabelul final al candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Tabelul final poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 22 octombrie 2020: Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării psihologice

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un tabel privind repartizarea candidaților pentu susținerea testării psihologice din data de 25 octombrie 2020, din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Tabelul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 22 octombrie 2020: Reprogramarea unor candidați

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind reprogramarea unor candidaților, în vederea susținerii testării psihologice – test scris, la data de 26 octombrie 2020, din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 22 octombrie 2020: Repartizarea candidaților judecători pentru susținerea interviului psihologic

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un tabel privind repartizarea candidaților pentu susținerea interviului psihologic din data de 27 octombrie 2020, din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Tabelul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 20 octombrie 2020: Anunț privind completarea tabelului candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind completarea tabelului candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 16 octombrie 2020: Tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

Tabelul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020.

CSM pune la dispoziție un număr de 167 de posturi vacante, pentru funcțiile de președinte si vicepreședinte, pentru curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Candidații pot depune cererile de înscriere până la data de 15 octombrie 2020.

Cererile de înscriere pot fi comunicate și prin intermediul faxului, către Institutul Național al Magistraturii, la numărul 021.311.02.34, precum și prin e-mail la următoarea adresă: [email protected]

De asemenea, proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere pot fi depuse până la data de 19 octombrie 2020, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Concursul are următorul program:

– 25 octombrie 2020: testare psihologică – test scris;

– 27 octombrie-1 noiembrie 2020: interviu –testare psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și a-și asuma răspunderea.

– 11-19 noiembrie 2020: susținerea proiectului

– 22 noiembrie 2020: susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Calendarul este de natură estimativă și poate suferi modificări.

– Anunțul privind concursul sau examenul pentru numirea de funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada octombrie – decembrie 2020;

– Tematica si bibliografia de concurs/examen;

– Calendar concurs;

– Cerere tip înscriere.

Pentru vizualiza anunțul în integralitate, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020

[UPDATE: Probă testare psihologică] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020 was last modified: octombrie 23rd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter