[UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor

6 apr. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
120 views

Update 6 aprilie 2021: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind candidații procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada februarie-iunie 2021.

Tabelul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada februarie-iunie 2021.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Concursul va consta în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea conduitei și activității candidaților din ultimii 3 ani de activitate, iar termenul până la care poate fi făcută înscrierea este 29 martie 2021.

Calendarul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

Cererea tipizată de înscriere poate fi descărcate de aici.

Posturile scoase la concurs pot fi consultate aici.

Hotărârea nr. 681/2019 a Secției pentru procurori a CSM  poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Încheierea consultării publice] CSM. Proiect: Hotărâre privind modificarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri

[UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor was last modified: aprilie 6th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter