Apelul și recursul incident formulate împotriva considerentelor hotărârii judecătorești – considerații la cinci ani de la intrarea în vigoare a Codului de procedură civilă

23 iul. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 937

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Apelul și recursul incident formulate împotriva considerentelor hotărârii judecătorești – considerații la cinci ani de la intrarea în vigoare a Codului de procedură civilă was last modified: iulie 20th, 2018 by Luiza Ionescu-Donoiu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Luiza Ionescu-Donoiu

Luiza Ionescu-Donoiu

Este Managing Associate în cadrul Departamentului de Litigii al Reff și Asociații, avocat membru al Baroului București. Cu o experiență profesională de 10 ani, Luiza reprezintă clienți naționali și internaționali în fața instanțelor de judecată și a tribunalelor arbitrale în litigii civile, de contencios administrativ și fiscal, litigii de muncă și executări silite.
A mai scris:
Alexandru Mitră

Alexandru Mitră

Este Senior Associate la Reff & Asociații.

Abonează-te la newsletter