UNPIR. Examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență (1 octombrie 2022)

1 aug. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
218 views

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) organizează examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență, în data de 1 octombrie 2022.

De asemenea, în intervalul 1-19 august 2022 (ora 14:00) vor putea fi depuse cererile de înscriere, la filialele la care la care sunt arondați teritorial practicienii în insolvență interesați, iar taxa de examen în valoare de 200 RON,  se va achita în contul filialelor UNPIR unde sunt arondați teritorial candidații.

În funcție de numărul candidaților este posibil ca examenul să se organizeze în mai multe serii. La sediile filialelor vor fi afișate ultimele informații în data de 22 septembrie 2022.

Tematica și bibliografia pentru examen vor fi din disciplinele drept și contabilitate/fiscalitate.

În cazul în care, în virtutea unor dispoziții normative impuse de protecția sănătății populației, organizarea în sistem fizic a examenului nu va fi posibilă, acesta nu se va mai desfășura, urmând a fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

UNPIR. Examen privind includerea pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanei fizice

UNPIR. Examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență (1 octombrie 2022) was last modified: august 1st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.