UNPIR. Examen privind includerea pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanei fizice

1 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
84 views

Potrivit site-ului oficial (www.unpir.ro), Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a publicat detaliile privind organizarea examenului vizând includerea pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanei fizice, din data de 1 octombrie 2022.

De asemenea, în intervalul 1-19 august 2022 (ora 14:00) vor putea fi depuse cererile de înscriere, la filialele la care la care sunt arondați teritorial practicienii în insolvență interesați, iar taxa de examen în valoare de 200 RON,  se va achita în contul filialelor UNPIR unde sunt arondați teritorial candidații.

În funcție de numărul candidaților este posibil ca examenul să se organizeze în mai multe serii. La sediile filialelor vor fi afișate ultimele informații în data de 22 august 2022.

Tematica și bibliografia sunt puse la dispoziția celor interesați pe site-ul UNPIR.

Totodată, în cazul în care, în virtutea unor dispoziții normative impuse de protecția sănătății populației, organizarea în sistem fizic a examenului nu va fi posibilă, examenul nu se va mai desfășura, urmând a fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

UNPIR. Examen privind includerea pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanei fizice

UNPIR. Examen privind includerea pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanei fizice was last modified: august 1st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.